Gangland

by theelfatbay on 8 Νοεμβρίου 2013

Unknown

Εάν ενώσουμε νιτρογλυκερίνη με άργιλο, θα παραγάγουμε δυναμίτιδα. Επειδή εν Ελλάδι οι υλικές ιδιότητες κερδίζουν τις εντυπώσεις, οι τελευταίες παραστάσεις, παρουσία των δανειστών, αποβάλλουν την παραγωγική διαδικασία της γλώσσας, εκθέτοντας με ζουμερά κοψίδια και λίτρα μαλαματίνας, την ορεσίβια καταγωγή, τα οθωμανικά ήθη και την σκύλευση των Δημοκρατικών Ιδεών, με το άλλοθι ότι η οικονομική εξουσία δεν αφορά τον όχλο που γκαρίζει παρέα με γκρουπούσκουλα, στοχεύοντας σε ένα ιδιότυπο πραξικόπημα που θα ρίξει την κυβέρνηση, θυμίζοντας έντονα τους Ιταλούς δεδηλωμένους φασίστες την δεκαετία των 70’s. Ο επικηρυγμένος από την Μαφία, συγγραφέας Roberto Saviano, προβαίνει σε αποκαλύψεις για την βομβιστική ενέργεια στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μπολόνια στις 2/8/1980, με ογδόντα πέντε θύματα, συμμετέχοντας κι Έλληνες νεοφασίστες κατά του κομμουνιστικού κινδύνου. Ήγουν, η λογική έχει τον αντίποδά της· η επιστήμη την new age παραψυχολογία· η Δημοκρατία τον αναρχοφασισμό.

Η παρανόηση της πραγματικότητας, εξυπηρετεί τον όχλο καθώς αυτοί που απαξίωναν την ΕΡΤ ως συστημική, πουλημένη και άνευ περιεχομένου, ζώνονται με το αρματολίκι της θύραθεν διδασκαλίας όχι γιατί ενδιαφέρονται περί δημόσιας τηλεόρασης αλλά διότι έχουν ανάγκη οτιδήποτε παράταιρο με σκοπό να διατρανώσουν την βεβιασμένη λυσσαλέα κοσμοθεωρία τους καθότι ο κόσμος είναι χυδαίος και ο χρόνος λιγοστός για συναινετικά γκόσπελ. Το μονοπώλιο της πυρίτιδας σε χέρια που συνήθισαν στην μεταπολιτευτική, στερημένη νοήματος, καθημερινότητα που κατά βάθος αγαπά το χρήμα, την ψυχική ευδία σε ανοιξιάτικες τάβλες που αναλύουν τον Μαρξ με μπουζούκι και γαύρο, απειλώντας με τσιτατολογική ευωχία την κατάρρευση του καπιταλισμού εφόσον η τσέπη ξεμείνει από ομόλογα παραδοξολογίας, δεδομένου ότι τα αποφθέγματα πρέπει να είναι όσο εσωστρεφή γίνεται, διανθισμένα με μαγκιόρικο ηδυπαθές ύφος, που ασφυκτιά από στυτική μετριοφροσύνη.

Η κύρια διαβούλευση αφορά την εγκατάλειψη της μετριοπάθειας αφού η βεντέτα κατοικοεδρεύει και κακομαθαίνει άπαντες τους συμμετέχοντες που στοχάζονται πάνω στο σοσιαλφασιστικό πείραμα. Οι τρεις δολοφονίες ανθρώπων, αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου καθώς κάτω απ’την στάθμη της θάλασσας, κρύβονται μίση με μεσσιανική σιγουριά. Οποιοσδήποτε διατρανώνει τα προσωπικά του λάθη, ξεχνά ότι η μεθοδολογία αφορά την λογική γλώσσα, το θάρρος των μεταρρυθμίσεων και την χαρά της δημιουργίας. Στην Ελλάδα, οι συριζοφασίστες, οι επιτηδευματίες Βαλκάνιοι και οι οπαδοί του Charles Manson, εκμεταλλεύονται την ελευθερία της ατιμωρησίας για να πείσουν πρωτίστως τον εαυτό τους ότι κάτι δεν πάει καλά με τις εκστομισμένες προτάσεις τους στα νυχτερινά πανηγύρια. Τα συμπεράσματα ωστόσο δεν αποτελούν αυτόχρημα αποτελέσματα. Ουδείς είναι υπεράνω της γελοιότητας· προπάντων οι σουβλακοφόροι που τραγουδούν Joplin.

Η παραβίαση του ασυνείδητου αποτελεί παιχνιδάκι για τους αναρχικούς, τους ανταρτολάγνους και τους ινστρούχτορες των οπαδών του Μάη του ’68, της μεσκαλίνης, του fist fucking, της αλβανικής φούντας και του πειθαρχημένου σοβιετικού  κινηματογράφου, με αναφορές στην κομμουνιστική δυστοπία. Το εκ του ασφαλούς υπαρξιακό αδιέξοδο, αποτελείται από τον περιορισμό του πληκτρολογίου. Κινήσεις, λόγια και χειρονομίες είναι σύντομες, βιαστικές και ζωώδεις. Σαν τους εθνικιστές Ιουδαίους που εμπειροπόλεμοι λόγω προϊστορίας κατά των Σελευκιδών ήθελαν να βάλλουν εναντίον της Ρώμης. Οι Πάρθοι μπορεί να αποχώρησαν από τις ρωμαϊκές επαρχίες αλλά οι καινούργιες σημασίες δεν αφορούν τον μονόχνοτο επαρχιώτη που εφευρίσκει εχθρούς για να μην παραδεχτεί πόσο αδιάφορος είναι. Η συνωμοσιολογία εξάλλου, απαλύνει τις πληγές των ασήμαντων. Νόμοι, συλλογισμοί και διατυπώσεις αφορούν την έλλογη σκέψη· ουχί τους αδιαπραγμάτευτους παράφρονες με την πρωτοβάθμια λογική των ενστίκτων μετά φασολάδας.

Το παρακράτος της Μεταπολίτευσης, το οποίο περιλαμβάνει πρώην Αυριανίστριες, σκατόβλαχους, αναρχορεμάλια, αντισημίτες, ασφαλίτες με την προβιά του ρηξικέλευθου αμφισβητία, λούμπεν προλεταριάτο, αφηγηματικές θεραπείες με βιώματα ανάγλυφου από κατσικοχώρια, αντιαμερικανιστές που βαυκαλίζονται με αντιρεπουμπλικανικές κορόνες, τρομοκράτες ακροαριστερούς, τρομοκράτες ακροδεξιούς, τρομοκράτες του οικογενειακού δικαίου, πνέει τα λοίσθια καθώς οι κοινωνιολογικές διαδράσεις επηρεάζουν ολιστικά τις αρρωστημένες ψευδοαμοιβαιότητες της αριστερίστικης μέθεξης και τα υπολείμματα του κλινικού ετερόκλητου τοπίου. Οι διανοητικές εξάρσεις έχουν τροφή για σκέψη. Αυτό που μένει να διευθετηθεί, είναι η επικίνδυνη μάζα που επιμένει ότι ζει στα μέσα του 19ου αιώνα. Αν και η ίδια γνωρίζει ότι αυτά για τα οποία κινήθηκε στρατηγικά στο όνομα του Λένιν, κατακρημνίζονται μαζί τους όταν η πόρτα κλείνει και τα μάτια αντιπαλεύουν την έμφυτη παραφροσύνη, λίγο πριν την αναπόφευκτη ήττα.

Likes(0)Dislikes(0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *