Εγχείρηση

by theelfatbay on 7 Αυγούστου 2013

Unknown

Προτού βγουν στο φως τα αιμοδυναμικά αίτια, η νευρολογική εικόνα και η αγγειογραφική διερεύνηση, οι παραθεριστές χαϊδεύουν βατράχια για να κρατούν σε ύφεση το εγκεφαλικό παρέγχυμα, το οποίο ψάχνει αφορμή να δείξει τα δόντια του. Η κλινική διαπίστωση απαιτεί τουλάχιστον μια αξονική τομογραφία που απεικονίζει τυχόν σπασμούς της φαιοκόκκινης αρτηρίας πριν το υποκείμενο πέσει σε κώμα για να επιβεβαιώσει ότι η βαριά αιμορραγία επιδεινώνει το ψυχονοητικό πρόβλημα της επαναστατικής παντιέρας που απαιτεί πλειοψηφικό θάνατο ή έστω κρανιοτομίες, δεδομένου ότι ο αναίμακτος δρόμος αφορά μόνο το τραύλισμα στα αρχικά στάδια, τους αποτυχημένους φροϋδιστές και την έντονη αμηχανία συμπεριφοράς μετά από υπερθερμία που αποτελεί απόρροια ανικανότητας να ερμηνεύσει τα κείμενα που κάνουν λόγο για καθαρτήρια δαιμόνια εφόσον οι ορθολογικές έννοιες βαφτιστούν ένστικτα από τους ψυχοπαθείς.

Η μισαλλοδοξία προϋποθέτει ενασχόληση με τα κοινά, τους κατάλληλους καθετήρες, νωτιαίες ρίζες στο στραβοδίβουλο γινάτι και προπάντων λεξιλόγιο που μισεί τον υπεζωκότα, το οπισθοπεριτόναιο, τον νωτιαίο σωλήνα και τους οπισθοπεριτοναϊκούς λεμφαδένες. Εδώ κρύβεται το μυστικό. Οτιδήποτε πράττεται, αφορά έναν φαντασιακό τόπο όπου ο λάρυγγας, το ήπαρ, οι μήνιγγες, η ειλεοτυφλική βαλβίδα και οι γαστρικές εκκρίσεις πρωταγωνιστούν στον πόλεμο της αγχώδους βιοψίας που απαιτεί επειδή είναι σίγουρη ότι υπάρχει. Η ριζική τιμωρία εξάλλου απειλεί με καυτηριασμό τα ίχνη θρομβοπλαστίνης με ασταθείς αιμοσφαιρίνες και αλκαλική φωσφατάση για την φιλολογία στα καφενεία των λεμφαδένων. Διάχυτη άσκηση εξουσίας με χρονοδιάγραμμα που υπερθεματίζει την ηλεκτροφόρηση και το μυελόγραμμα. Θεολόγοι τρομολάγνοι που παρασιτούν μεταξύ αντιγόνων και εσώτερου προτεσταντισμού που ψάχνει αντισώματα εν είδει αποτελέσματος για τον διαλογισμό της οντολογικής wannabe δεσποτείας.

Αλλεργιογόνα, γαλακτικό οξύ, όξινη φωσφατάση, μαννοσιδάση πλάσματος, απολιποπρωτεΐνες, χολικά άλατα, βρογχικά εκπλύσματα, χρωματίνη φύλου για να δομηθούν κοινωνίες στον προμετωπιαίο φλοιό με συνειδητές ενασαρκώσεις ουτοπίας που ομολογεί την διάσταση του παράλογου. Ουδείς διαβεβαιώνει ότι η κωδεΐνη ανακουφίζει την αντιδραστική κεκτημένη αλήθεια. Η επίθεση θεωρείται ορμόνη, η βωμολοχία ντοπαμίνη, ο καπιταλισμός μυστικιστική κυκλικότητα, θυμίζοντας τον Τίμαιο του Πλάτωνα. Η ματαιότητα που διεγείρεται για να θάψει την υπνηλία της αντιεπιστημοσύνης με καδρόνια, μολότοφ, σωματική και λεκτική βία, εκβιασμούς και τεστοστερόνη αυταπάτης μόλις μπει το κλειδί στον ομφαλό του κλειστοφοβικού ιδεολογικού βόθρου. Σαν τους βομβαρδισμούς σε αμάχους με 133.000 τόνους σε ένα μήνα στο Βερολίνο του 1945. Τα άρματα Centurion των Ουσάρων στην Πιονγιάνγκ. Την κτηνωδία των Ιαπώνων στην Nanking το 1937. Η περιφρόνηση σε στεφανιογραφίες για την βασίλισσα μαϊμού του ιστορικού βίου. Αρτηρίες, παρεκτροπές κι ατιμωρησία διότι οι θεσμοί δοκιμάζονται στον κυλιόμενο τάπητα.

Ο μύθος του ταξικού αγώνα κολυμπά στην ακετυλχολίνη, βελτιωμένα αντίγραφα μοιράζονται στους δυστυχισμένους παρίες, το Δίκαιο ακυρώνεται από κεφαλές χωρίς σκιαγραφικό που δεν γνωρίζουν την μινωική εποχή, τους δεοντολογικούς κανόνες, την ελευθερία που για να γίνει πραγματικότητα χρειάζεται τον Νόμο και το Δημοκρατικό φρόνημα. Η οργάνωση του κράτους, οι υποχρεώσεις και η πνευματική δραστηριότητα υποχείρια του ακροαριστερού παρακράτους και του νεοναζιστικής ηθικολογικής ακροβυστίας που ελπίζει στο σπάσιμο των κροταφογναθιακών αρθρώσεων για την κινηματογραφική τομογραφία. Όταν η Ελισάβετ Αυρηλία Ευγενία αναχώρησε για την Τεργέστη, οι Βιεννέζοι θεώρησαν αυτονόητο ότι δεν θα την ξαναέβλεπαν. Φευ. Ο χάρτης του παρανοϊκού αναρχικού έπαιρνε σάρκα και οστά βοηθώντας τους ψυχοθεραπευτές να μελετήσουν τους καμένους ορίζοντες των παρααορτικών λεμφαδένων και δεξαμενών του χάους.

Likes(0)Dislikes(0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *