Φραουλόμαγκες

by theelfatbay on 19 Απριλίου 2013

images-2

Δεν θα σχολιάσω το επεισόδιο στην Μανωλάδα. Δεν έχω ψευδαισθήσεις λαϊκής ετυμηγορίας· δεν είμαι νομικός, συνταγματολόγος ή δικηγόρος. Απολαμβάνω την ετυμολογία των λέξεων και τον ορισμό τους αν και οι τελευταίες τα τρία χρόνια του Μνημονίου, θυμίζουν σημεία αναφοράς άλλης οντότητας αφού η γνωσιακή δεξιότητα παραδόθηκε αμαχητί στους έκδοτους πολιτικάντηδες της οχλοκρατίας. Άνθρωποι-σύνδρομα που κουβαλούν στις αποσκευές τους περιστατικά μισανθρωπίας, εκδικητικότητας και έκνομης συμπεριφοράς για το ναρκισσιστικό τους όνειρο που σπαταλιέται σε μονότονες επωδούς τσιτατολογικής έξης για το μάταιο της ύπαρξης. Κοτζαμπάσηδες που περιμένουν ασθμαίνοντας σε ραδιοφωνικούς θαλάμους για δολοφονίες και πεπτωκότες αξιωματούχους για τα κατά το δοκούν δικαστήρια της ασχετοσύνης, της δημαγωγίας και της δεσποτικής ικανοποίησης για το άλλοθι της ανιαρής τους ύπαρξης με το fake σπάσιμο της φωνής από οργή κι αγανάκτηση, θυμίζοντας ένα λανθάνον Κογκρέσο σε αγοραία σύγχυση.

Επιτετραμμένοι ακτιβιστές που ο ψυχισμός τους αποτελείται από αίμα, συμβολολαγνεία, θανατοφιοριτούρες και θλίψη λόγω του καθημερινού άγχους της κριτικής απ’τον περίγυρο. Φυλλαδιοκράχτες, σοσιαλφασίστριες που κοινοποιούν συγκεντρώσεις αλληλεγγύης εκατό γκρουπούσκουλων που μισούν την ζωή και την πλούσια εμπειρία της γλωσσικής επικοινωνίας στα κολλυβοπάρτι των hashtags, αρνητές της χαράς που καραδοκούν στα μη απόλυτα μεγέθη της Δημοκρατίας, προς επίρρωση του μονόχνοτου οικοσυστήματος που περιλαμβάνει την αγάπη για τα σκυλιά τα οποία τυραννιούνται λόγω λόξας απ’τους ιδιοκτήτες, links για το Καράβι της Γάζας διότι η μειωμένη θεραπευτική ανταπόκριση στην θεολογία απέτυχε, παρανοϊκές κραυγές απ’την διωδία των Εξαρχείων, ανθρωπιστές που καρφιτσώνουν στα σύννεφα την εμφυλιακή τους ιδιοσυγκρασία δεδομένου ότι η ανατροπή του καθεστώτος είναι δεδομένη αλλά η δήθεν πολιτοφυλακή της αλήθειας τους ανέφικτη αφού δεν έχουν ιδέα απ’τα αριστοτελικά συμβαλλόμενα μέρη των πολιτειακών συστημάτων. Αλλοιωμένοι sociopaths, τυπικά έτοιμοι.

Φρονώ ότι έχουν βγει ήδη τα φασιστόμετρα. Ολοφραστικά εκφωνήματα, η προσωδία πανέτοιμη, αναληπτική μανία για τις λιγοστές αράδες στις πιξελωτές κυψέλες. Ευτυχώς υπάρχουν τα βιβλία, η ευρωπαϊκή ιστορία και τα παγωτά με γεύση κακάο. Δεν εμφορούμαι από ιδεολογικές παραλλαγές για να μην εντοπιστώ από τον εσμό των πολιτικά ορθών γκροτέσκο-μαριονέτων. Έχω εμπιστοσύνη στον νόμο. Δεν πελαγοδρομώ στην αντιφατικότητα της καθημερινότητας. Απορώ με αυτούς που «δεν καταλαβαίνουν» την λέξη «προφυλακιστέος». Θυμίζουν τον Ναπολέοντα όταν πήρε τα σκήπτρα από την Γαλλική Επανάσταση. Στην παρούσα κατάσταση δεν εφοδιάζουμε βρετανικά στρατεύματα στον Καναδά επειδή είμαστε υπέρ του Στέμματος. Δεν ζούμε στο 1812 αλλά στο 2013. Αλλά ξεχνώ ότι εν Ελλάδι χειρονομούμε με πρότυπο την μαμά που είναι ντυμένη στα μαύρα διότι έτσι επιτάσσει η μόδα του χωριού, τα επιφωνήματα τρόμου για να καλύψουμε την κραυγαλέα μοναξιά και την απαξία στους θεσμούς λόγω ακκιζόμενης φλύαρης διαθήκης στους οπαδούς που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ με τιμαλφή στην τράπεζα, απαγγέλλοντας Ρίτσο.

PS: Εσείς που μποϋκοτάρετε τις φράουλες φαντάζομαι ότι πετάξατε τα iphone σας στον κάλαθο των αχρήστων. Όχι;

Likes(0)Dislikes(0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *