Όπλα κι ονόματα

by theelfatbay on 25 Νοεμβρίου 2012

Δεν εντυπωσιάστηκα απ’τις δηλώσεις Κασιδιάρη για την οπλοφορία. Το 89% των Ελλήνων ονειρεύεται καλάζνικοφ και ικριώματα στο Σύνταγμα. Αφού βάψουν την μούρη τους απ’το αίμα, οι επαναστάτες θα καλέσουν τον όχλο για να τους δοθεί η εντολή δημιουργίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Ελλάδος. Τα απολυταρχικά καθεστώτα δεν έχουν ιδέα από Δημοκρατικό Ιδεώδες, πόσω μάλλον κριτική σκέψη και διορατικότητα. Όλοι αυτοί που φωνάζουν ότι έχουμε Χούντα θυμίζουν τα πανηγύρια στα χωριά όπου η αμορφωσιά τσουγκρίζει ποτήρια με το ηλίθιο πείσμα που θεωρείται ριζοσπαστικό εν είδει αγωνιστικού μπρίου. Ταξιδέψτε στο Λονδίνο να πάρετε μάτι τι εστί λιτότητα. Το ΔΝΤ έχει φερθεί με πολλή επιείκεια στην μεσογειακή πορδή που επαίρεται για πολιτισμό και λανθασμένα μακροοικονομικά μεγέθη. Ουδείς με πείθει πια.

Likes(0)Dislikes(0)

2 Σχόλια to “Όπλα κι ονόματα”

  • Λογικός says:

    Κι όμως, αν γινόταν και η Ελλάδα κέρδιζε το global lotto ή βρίσκαμε τα πετρέλαια της Σ. Αραβίας στο Ιόνιο, αν με κάποιο τρόπο μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω στις happy days, με τις τζιπάρες μας, τα κάθε είδους επιδόματά μας, με το κράτος - πατερούλη που θα μας διόριζε, θα προίκιζε τις κόρες μας και όταν το κλέβαμε δε θα μας κρατούσε κακία...τότε θα έβλεπες!
    Η Χ.Α. θα γινόταν πάλι μια περιθωριακή οργάνωση του 0,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκινούσε μόνο τους γραφικούς αναρχομπαχαλάκηδες ή τα παιδιά των δεξιών με τύψεις για τα λεφτά του μπαμπά τους και οι Έλληνες δεν θα ήταν ρατσιστές αλλά ευρωπαιστές. Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να καταφέρει ένα γεμάτο πορτοφόλι, έστω και με δανεικά...

    Likes(0)Dislikes(0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *