Gay αναπηρίες ΙΙ

by theelfatbay on 30 Νοεμβρίου 2011

Για να μην ξεχάσω κι τούτο: Άλλο το να είσαι gay κι άλλο σεξομανής. Η ταυτότητα ενός ομοφυλόφιλου όσον αφορά στη ψυχοσύνθεση, στον ρόλο, στην κοινωνική του υπόσταση, στα λάθη του, στη νοηματοδότηση του εαυτού του μέσα στο σύνολο-μικρόκοσμο των κινήσεών του δεν έχει καμιά σχέση με την έλλειψη κρίσης κι οδύνης, με την σεξιστική κατάθλιψη που τον κάνει να οδηγείται στο σεξ με οτιδήποτε μαλλιαρό, άσχημο, αδύνατο, χοντρό, φαλακρό, τυχάρπαστο, αναίσθητο, ηλίθιο, σιχαμερό μόνο κι μόνο για να υποδεικνύει στον εαυτό του ότι πρόφτασε να γευτεί το όποιο γαμήσι της μιας βραδιάς.

Επίσης υπάρχει η πολύ ενδιαφέρουσα από ψυχοπαθολογική πλευρά άποψη του «ποτέ με το ίδιο άτομο δεύτερη φορά». Θα έλεγα στους θιασώτες αυτής της τραγικής κατάληξης να το γράφουν στο προφίλ τους παρέα με τις ανάπηρες φωτογραφίες, ξέρετε από αυτές που δείχνουν μισό χέρι, μισό κωλομέρι, κι κορδωτό πούτσο ούτως ώστε να προλειαίνετε το έδαφος για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με εσάς, που η αλήθεια είναι, κι ας ακουστεί εγωιστικό κι φαύλο, ότι υπάρχουν κι άνθρωποι που αναγκάζονται να συνδιαλέγονται ερωτικά με άτομα σαν κι εσάς κι ας τρώνε τα μούτρα τους.

Τα ατακτοποίητα πνευματικά σακιά σας, η σημαίνουσα κρίση εμπιστοσύνης, η τυφλόμυγα στα dark rooms, η φτώχεια κι η ανεργία, το ψυχικό επαρχιώτικο κόστος, τα χιλιάδες παραδείγματα υποκουλτούρας κι θλιβερότητας, η μανία για τον ανδροβλαβή πάτο του σεξισμού, παράδειγμα «θες να σε πάω στο θέατρο με το αυτοκίνητο;-Όχι θα πάω με το λεωφορείο, πού ξέρεις, μπορεί να μου τύχει κάτι στη διαδρομή(!)», κάνουν κάποιος άλλους να πλουτίζουν, να αποκτούν δημόσιες σχέσεις, να χτίζουν έναν κύκλο γύρω τους που περιχαρακώνουν ακόμα περισσότερο το gay στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Τι εννοώ με αυτό; Ο Βαλλιανάτος στη Φιλελεύθερη Συμμαχία με μαγαζιά που εμπορευματοποιούν το σεξ, ο Καλοβυρνάς γράφει βιβλία, η Βλάμη βάζει υποψηφιότητα για βουλευτίνα με τον ΣΥΝ, ο Τσαμπρούνης με τον Καμίνη κι οι υπόλοιποι παρακολουθούν με μια ήσυχη απελπισία τα δρώμενα όπως θα έλεγε ο Φρόϊντ, οι οπαδοί των προηγούμενων αυξάνονται κι πληθαίνουν αλλά τα ουσιαστικά βήματα προόδου κι ουσιαστικής απελευθέρωσης παραμένουν στο παρασκήνιο αφού ουδείς δεν κάνει το ουσιαστικό βήμα, μη μπερδεύεστε με τις ακτιβιστικές κατά καιρούς μπούρδες, όλα γίνονται χάριν τηλεθέασης κι απρόσκοπτης γκλαμουριάς.

Δεν διαφωνώ με κάποιες από τις κινήσεις του gay «κινήματος» αλλά είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι περισσότερες πράξεις αλλού αποσκοπούν· έχω βέβαια τελικά κι μια απορία: Οι γάμοι στη Τήλο γιατί δεν έγιναν με ένα αληθινό ζευγάρι, που α γ α π ά ε ι πραγματικά ο ένας τον άλλον κι θέλει να το κοινωνήσει αυτό προς τα έξω, αλλά έγιναν με εικονικά ζεύγη; Μήπως τελικά δεν υπάρχουν αυτά τα ζευγάρια; Μήπως η ένωση εστί αποκόλληση; Μου θυμίζει όλο αυτό το ατακτοποίητο, τους βλέποντες που παριστάνουν τους τυφλούς για να κερδίσουν φράγκα, βγάζοντας προς τα προς το ζην με τέτοιους κατάπτυστους τρόπους.

Αλλά δεν ανησυχώ για το τελικό αποτέλεσμα· τα ψυχοφάρμακα κι η πνευματική τυφλότητα πάνε πακέτο. Κανείς δεν ξεφεύγει. Θυμηθείτε το.

Likes(0)Dislikes(0)

14 Σχόλια to “Gay αναπηρίες ΙΙ”

 • Αγαπητό ξωτικό του κόλπου, η εγωιστική συμπεριφορά αναζήτησης ερωτικού παρτενέρ για μονάχα μια βραδιά, δεν νομίζω ότι είναι χαρακτηριστική συμπεριφορά των ομοφυλόφιλων, αλλά συμπεριφορά όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Είναι δείγμα της κυρίαρχης κουλτούρας που προωθεί τον εγωιστικό ατομικισμό ενάντια στην συντροφικότητα, την κενότητα ενάντια στο πληρότητα, τον καθαρά σαρκικό έρωτα ενάντια στη έρωτα ως σύνολο.

  Likes(0)Dislikes(0)
 • Και τί σχέση έχει ο γάμος με την αγάπη; Εδώ τα straight ζευγάρια πάνε να τον καταργήσουν. Μη γελιέσαι, το θέμα είναι πρωτίστως οικονομικό, και καλά κάνει η gay κοινότητα και το τονίζει αυτό, γιατί είναι η μόνη γλώσσα, με την οποία συνεννοείται η αποξηραμένη από συναισθήματα κοινωνία μας....

  Likes(0)Dislikes(0)
  • theelfatbay
   theelfatbay says:

   Κάνεις μέγα λάθος. Ίσα ίσα που η gay κοινότητα χρησιμοποιεί υστερικές ακτιβιστικές ατραπούς για δήθεν πρωτοποριακές μεθόδους. Τα λεφτά είναι η κορυφή του παγόβουνου.

   Likes(0)Dislikes(0)
 • mahler76 says:

  μπα το μάθατε κι εσείς πως ήταν μούφα τα ζευγάρια??

  Likes(0)Dislikes(0)
 • Thomas X says:

  Βρε elf δεν καταλαβαίνω όμως γιατί είναι κακό να γράφει κανείς βιβλία.

  Likes(0)Dislikes(0)
  • theelfatbay
   theelfatbay says:

   Το κακό δεν είναι να γράφεις βιβλία, το κακό είναι να εκμεταλλεύεσαι την ταυτότητα του gay ακτιβιστή κι χειραγωγού για να γράφεις βιβλία.

   Likes(0)Dislikes(0)
 • Λύο Καλοβυρνάς says:

  Ελφ, πώς ακριβώς συνδέεις το γεγονός ότι γράφω βιβλία με το ότι "εκμεταλλεύομαι την ταυτότητα του γκέι ακτιβιστή και χειραγωγού;" Να ξέρω δηλαδή, μπας και καταφέρω να την εκμεταλλευτώ καλύτερα και βγάλω χρήματα.

  Εκδίδω βιβλία από το 2000, αρκετά χρόνια πριν ασχοληθώ με τον γκέι ακτιβισμό. Προφανώς όμως για σένα είναι αδύνατο να κάνω και τα δύο, διότι σίγουρα πρέπει κάτι σάπιο να υπάρχει, ε;

  Likes(0)Dislikes(0)
  • theelfatbay
   theelfatbay says:

   Το να λες στις αδερφές "και τώρα πάμε χέρι-χέρι, με φιλιά" στην Ερμού κλπ, δηλοί την δύναμη που έχεις αποκτήσει από τα πρόβατα που κάνουν ακριβώς ό,τι τους λες, δήθεν ακτιβιστικά αφού στη πραγματικότητα αυτοί που φιλιούνται δήθεν αγαπησιάρικα έχουν πάει με τους άλλους μισούς κι τούμπαλιν. Αλλά αφού καταφέρνεις κι το πράττεις, μπράβο σου. Όσον αφορά στις εκδόσεις από το 2000 κι μετά, δεν σημαίνει κάτι αυτό, ούτε πείθει για αυτό που θες να υπονοήσεις. Αυτή είναι η θέση μου. Τελεία κι παύλα.-

   Likes(0)Dislikes(0)
   • Λύο Καλοβυρνάς says:

    Αφού έχεις θέση τελεία και παύλα, ο διάλογος πάει περίπατο. Θα κάτσω ήσυχα ήσυχα στη θεσούλα μου ως über-αδερφή που με βάζεις και θα βόσκω τα πρόβατά μου. Κρίμα όμως που δεν το βλέπουν κι εκείνα έτσι και δεν κάνουν ό,τι τους λέω...

    Likes(0)Dislikes(0)
    • theelfatbay
     theelfatbay says:

     Ποιος σου είπε ότι θέλω να κάνω διάλογο μαζί σου; Πλανάσαι πλάνην οικτρά. Όσο για τα πρόβατα δεν έχω παράπονο. Σε ακολουθούν κατά πόδας. Ας μην υποκρινόμαστε, μεταξύ μας τουλάχιστον. Δεν θα ξανα-αναφερθώ στο θέμα. Εκφράζω αυτά που πιστεύω στις Gay Αναπηρίες. Αν σας αρέσει.

     Likes(0)Dislikes(0)
 • Lakis says:

  Μπράβο βρε Ελ Φατ. Και για τα σχόλια σου για τα γαμήσια μιας βραδιάς αλλά και για το ότι υπάρχουν άτομα που "αναγκάζονται να συνδιαλέγονται ερωτικά" με τους τιποτένιους που θέλουν μόνο να γαμιούνται.

  Αλλά πολύ περισσότερο μπράβο για τα σχόλιά σου για το γκέι κίνημα, στα οποία αναφέρεις ανθρώπους με το όνομά τους, ενώ εσύ μου βγαίνεις ανύνυμα (όπως κι εγώ άλλωστε), χωρίς φωτογραφία (ούτε κάν μισό χέρι) και με μια περιγραφή του τύπου "Εκπαιδευτικός. Ζω στο κέντρο της πόλης…". Κρίμα σε αυτούς που διδάσκεις.

  Likes(0)Dislikes(0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *