Καρλόττα

by theelfatbay on 29 Σεπτεμβρίου 2014

images

Το ενδιαφέρον των οπαδών του Zeitgeist για τις υποτιθέμενες πληγές του Μνημονίου, εντοπίζεται στο υπερκείμενο της παρακμής του Μεσοπολέμου. Επειδή στην ελληνική σκέψη δεν υπάρχει γραμμικότητα, αναγωγή στην Δυτική Φιλοσοφία και ευρύτητα πνεύματος με σκοπό την ουσιαστική αμφισβήτηση με πολιτισμικό τακτ, οι επαΐοντες της κομματικής θρησκειολογίας, δανείζονται εικόνες από τους ηρωινομανείς στα δημόσια πάρκα του Βερολίνου, μίσος για τον ιδεαλισμό του Woodrow Wilson και ιδεολογικό φανατισμό με αναφορές στο δικτατορικό καθεστώς του Juan Vicente Gómez στην Βενεζουέλα. Μία μαγνητική πυξίδα που συλλέγει ρινίσματα πολωτικού φαντασιακού, με σκοπό την ομοιομορφία της σκέψης· αφού όλα εντός μας είναι επίπλαστα, τα εκτός οφείλουν να συμβαδίζουν παράλληλα. Οποιαδήποτε παρέκκλιση θεωρείται προδοσία στον λεκτικό εφιάλτη.

Ο δομικός χάλυβας της μεθοδολογίας της κουτοπόνηρης προσέγγισης του πόπολου που διψά για παλλαϊκό λουτρό αίματος, με σκοπό το casus belli των καπιταλιστοφάγων τοπογράφων, βρίσκει ψαχνό στην Παλαιστίνη. Οι αντιδράσεις που αφορούν την πολιτική του Ισραήλ δεν επικεντρώνονται στην κοσμική δύναμη των επιχειρημάτων αλλά στο μεταφυσικό φαντασιακό που μιμείται το ναζιστικό όνειρο: «Hitler Was Right», ψάλλουν στην υφήλιο αντιεξουσιαστές, αναρχοφασίστες και ανορθόγραφα κουνέλια. Το εθνικοσοσιαλιστικό Ισλάμ συναντά τους εκπροσώπους της απολυταρχίας. Αφού δεν υπάρχει ομοιομορφία και απαρέγκλιτη τήρηση του βεβιασμένου ενδιαφέροντος για τους μωαμεθανούς αδερφούς, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Οποιοσδήποτε αναπτύσσει εν μέση οδώ τα εγκλήματα των μουσουλμάνων καμικάζι, θεωρείται ήδη αναλώσιμος.

Ωστόσο, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ο κομμουνιστής Ρουμάνος διοικητής Alexandru Vișinescu, θα δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Από την φυλακή του, πέρασαν τουλάχιστον 600.000 αντιρρησίες την περίοδο του επάρατου Ceaușescu· πολλοί από αυτούς βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν ενώ ο ίδιος αντιγράφει τον Eichmann, λέγοντας ότι «εκτελούσε εντολές». Η κοινοτοπία του κακού δεν χρειάζεται τον Καντ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο κομμουνισμός εστί ολοκληρωτικό σύστημα με εγγενές χαρακτηριστικό τον εμφύλιο και την μεγαλαυχία του ανθρώπου με άλλοθι την λαϊκή ετυμηγορία. Δειλά-δειλά έρχεται στην επιφάνεια για να κριθεί ο ίδιος και οι οπαδοί του, οι οποίοι καυχησιολογούν για το αλάθητο της υποταγής τους στον λενινιστικό άξονα. Η ανάγκη για ισότητα γεννά τέρατα και στρατόπεδα αναμόρφωσης instead.

Ουδείς τολμά να εκφράσει το αυτονόητο. Ολόκληρο το ακτιβιστικό συνεχές, εγχώριο και αλλοδαπό, δεν ενδιαφέρεται ουδόλως για την αλλαγή νοοτροπίας αυτήν καθεαυτήν· αντιθέτως, μαϊμουδίζει για να κρατήσει μια σταθερά ισορροπίας που απεικονίζει την εσώτερη ανάγκη για προσωπικά μανιφέστα λαϊκίστικης νοοτροπίας, κλειστοφοβικού τύπου. Δεν είναι τυχαίο που οι wannabe leaders προέρχονται από λούμπεν περιβάλλοντα: μάγειρες σε ανθυποεστιατόρια των Εξαρχείων, μουρλοκακομοίρες με μότο το παντρεύομαι-μετανάστη-αποκαθίσταμαι-στα-μάτια-της-κοινότητας σε web design παραδείσους, εξοστρακισμένα αναρχοσούργελα από την Χαλκιδική, ασφαλίτες που δίνουν κώλο στην Ιμπίθα για μια καλύτερη θέση στο Καράβι για την Γάζα, αντιμοναρχικές με μπαμπά παπά και αχάιδευτο φινιστρίνι. Είναι ακαταμάχητος ο ξεσηκωμός των Σέρβων επί Karageorge τον 19ο αιώνα, οι αγώνες των παρτιζάνων επί Τίτο, η περιήγηση στο Deep Web αλά Ο.Π.Λ.Α με το κοτσάνι άνθους μεταξύ κυνόδοντα και γομφίου. Διαιώνιση αντί για μεταρρύθμιση.

Με παρόμοιους τρόπους, σκυλεύεται ο Παύλος Φύσσας. Οι μισάνθρωποι που οργανώνουν μανιφέστα και συλλαλητήρια εν είδει αντιφασιστικής μέθης, πλανώνται πλάνην οικτρά. Οτιδήποτε αφορά το θύμα, πράττεται σκοπίμως από εκείνους οι οποίοι σκοπός της ζωής τους, είναι η δημιουργία επετείων για κάθε ημέρα ξεχωριστά, ούτως ώστε να δημιουργούν εσφαλμένο συναγερμό με κομπάρσους τους πολίτες, με σκοπό την στρατολόγηση των τελευταίων επί παντός υπευθύνου. Take to the streets every day. Πολλά φρικιά νομίζουν ότι ζουν στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης, με προσωπική ευθύνη (από πού την έλαβαν, απορώ), την ανατροπή του Κοινοβουλίου, τους «αστούς» ψηφοφόρους και την έννομη τάξη. Στα πρόσωπα ηλιθίων χρυσαυγιτών, αναγνωρίζουν τα Freikorps της παντοδύναμης Πρωσίας. Φευ. Δεν κάνουμε χωρίς φαντάσματα.

Likes(11)Dislikes(1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *