Ανατολικά της Εδέμ

by theelfatbay on 7 Μαρτίου 2014

images

Τα αποτελέσματα της διεθνούς διπλωματίας, δεν χρειάζονται links του 20ου αιώνα για να πείσουν το βαρύ αλά βικτωριανό κλίμα ψευδοδιεθνιστικό συγκείμενο στις ψηφιακές παντιέρες. Οι πλημμύρες στην Αγία Πετρούπολη το 1924, η κατανίκηση της πολιομυελίτιδας το 1955 στις ΗΠΑ, ο φόβος του Walter Walker μέσω της Unison για την πάταξη του κομμουνισμού την περίοδο των 70’s, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Στο εγχώριο ψηφιδωτό, με ύφος Κωνσταντίνου Θ’όταν ο τελευταίος κοίταζε με μίσος τα ρωσικά μονόξυλα σκάφη να καταφθάνουν στην Προποντίδα, ο θρίαμβος επιμένει με αναφορές στην αυτοθυματοποίηση: αντάρτικα, focus στα φαγωμένα νύχια του Αύγουστου Κορτώ πριν χαϊδέψει το δασύτριχο πέλος του απείρου, ξενύχτηδες με τα άπαντα της Μελίνας υπό μάλης για την απαραίτητη πουτανιά με άρωμα αναρχίας. Σταλινοκοκέτες ενόψει.

Η μειοψηφία που αναπολεί τα καρατομημένα κεφάλια την περίοδο του Ροβεσπιέρου, το θεάρεστο έργο των κομμουνιστών στα γκουλάγκ της φυματίωσης, της εξάντλησης και μιας κουταλιάς πλιγουριού εφόσον ο αμφισβητίας συγκατένευε στις εντολές, το θάψιμο βρεφών και μειρακίων στον ελληνικό εμφύλιο διότι έτσι διέταζε το Κόμμα, τα όπλα που μοίραζαν οι σοβιετικοί δικτάτορες στην κρίση του Σουέζ στην Αίγυπτο, το κάψιμο της Βουλής καθώς ο μπολσεβικισμός εντάσσεται στις επάρατες νόσους, αναλύει αυτοάνοσα επειδή πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Συμπάσχω με την διάσπαση του σκέπτεσθαι, δεδομένου ότι οι συνειρμικοί δεσμοί είναι σχεδόν αήττητοι. Τα οθωμανικά ήθη αγκαλιάζουν την μαμά στο χωριό η οποία φορά τσεμπέρι, μυρίζει τον βασιλικό και υμνεί τα ματωμένα χώματα με την πατρική φιγούρα του Πατερούλη-Ιησού-Ιωσήφ-Ιλίτς σε έξαρση.

Η περιήγηση στην επαναστατική αντίληψη που ζηλεύει τα χρήματα της Γιάννας, απαιτεί παραλογισμό, εμβριθείς μελετητές του Malthus για την φτώχεια, αναφορές στον Δαρβίνο με το απαραίτητο εξωτικό παγόνι για ξεκάρφωμα. Ο διαχωρισμός σε πολέμιους και υποστηρικτές αποζητά προθήκες με δύσθυμα λείψανα για να υποτροπιάσουν τα εξαιρετικά ελαττώματα· να γίνουν ικανότατα, πασπαλισμένα με ασυνείδητο μίσος 36 κιόνων που περιβάλλουν τον μαρμαρένιο Λίνκολν στην Washington. Τουτέστιν, η κατάθλιψη+ιδεόρροια+έξαρση+ιδεοφυγή+υπέρμετρος ζήλος, συναντά την ψυχοκινητικότητα με προκλητό εμετό για το δίκιο του εργάτη. Ακολουθεί δεξίωση με ζουκλοπενθιξόλη, μολότοφ και οδηγίες προς ναυτιλλομένους για την σύλληψη προδοτών με την ίδια κολόνια. Ο μηδενισμός απ’τον de Sade στους θαυμαστές της Κριμαίας.

Στην Ελλάδα, η ψυχολογία της ρούγας-μοιράζει-ρώγες-ακροθιγώς-ορμώμενη-κριτικάροντας-ζουμερά-άρθρα-εφημερίδων-που-πρόσκεινται-αχόρταγα-στροβοσκοπικά-στο-εχθρικό-στρατόπεδο-ρωτακιστές-ευπρόσδεκτοι-ορμώμενοι-απολυταρχικά-σκεπτόμενοι. Ένα τσίρκο απολιτικό, αδόκιμο και τα μάλα μισερό που επαναλαμβάνει το μίσος καθότι απαίδευτο στις αρχές της Δημοκρατίας. Αρκετοί που τσίκνισαν, έφαγαν τα κούλουμα κι έκαναν τον σταυρό τους υπερηφανευόμενοι ως επαναστάτες, λιντσάρισαν τους εργαζόμενους της ΜΑΡΦΙΝ, βανδάλισαν το Σύνταγμα και μούντζωσαν το Κοινοβούλιο το καλοκαίρι του 2011. Ευτυχώς ο κουρνιαχτός κατακάθεται και το λευκό σεντόνι παραμένει αλέκιαστο. Τα ήθη κι έθιμα των Ρωμιών συνάδουν με τα εντόσθια ζώων, την δύσοσμη αναπνοή, το σκόρδο στα όσπρια και την πεποίθηση ότι ο κόσμος οφείλει ν’αλλάξει εκτός από τα ελάχιστα τετραγωνικά μες στα οποία ο ίδιος χέζει, εθελοτυφλεί, αγνοεί και αναπνέει.

Likes(0)Dislikes(0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *